Šangaj Liangren kemijski co

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, jezgra kemijske industrije dobavljača!

Dom > o nama

Šangaj Liangren Chemical co, LTD nalazi u cvatući city-shanghai, svoj promet je brz i praktičan. To je prostor za društvo za zaštitu okoliša u Šangaju. Od osnivanja 1987, pirjanja na osnovu andquot; poboljšati kvalitetu i povećati proizvod, iskoristiti potencijal i smanjiti potrošnju, i ojačati managementandquot;. Uloženi u uvođenje nove opreme, svoje glavne proizvode: soli kroma, nikla soli, bakrene soli, soli kobalta i tako dalje.


Oslanjajući se na razvoj znanosti i tehnologije, smo usvojili napredne obrt i imaju biće čuvanje na njemu poboljšanje. U isto vrijeme smo stavili veliku vrijednost na HR obuka. Na temelju naprednu tehnologiju i opremu, fine kvalitete i kredita, proizvodnja razmjera nastaje dobar utjecaj i ugled osnovana je širok gosti i imamo i pregled od naših klijenata.


Mi smo tu da iskreno ocekujem poslovni clientand #39; s gesta suradnje s nama, i zajednički bi se ukrcati na novo tržište i relevantne izvedenih proizvoda i visokotehnološkoj stavki na obostrano korisne baze.