Šangaj Liangren kemijski co

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, jezgra kemijske industrije dobavljača!

Dom > Vijesti > Sadržaj
A Lekcija: Kalcij klorid industrija Burst srama Događanja
- Mar 18, 2017 -

Nakon ulaska u WTO, kineske preduzeća čine sve što je moguće da se prilagode međunarodnim pravilima, kako izbjeći začarani konkurenciju, da se izbegne rat cijena je trgovina izvoz treba biti riješeno. Da, tržišna ekonomija je besplatan konkurentne ekonomije, ali i legalnu ekonomiju. Monopol na tržištu i jeftinih tržištu damping su i tržišne ekonomije ne može tolerirati. Anti-damping ne samo treba da se koristi u međunarodnoj trgovini, ali i treba da se koristi u domaćoj trgovini. Stručnjaci ukazuju na to da, s obzirom na domaća preduzeća u proizvodnom procesu se uglavnom konzumira domaće resurse, tako da proda interese domaće industrije, pa čak i nacionalnih interesa izvoza low-cost, relevantni odjeli treba zabrinuti i uključeni u istrazi. Kada je to potrebno, treba razvijati između domaćih poduzeća anti-damping zakona. To je i za održavanje reda na tržištu, ali i da štiti nacionalne interese.
Primjer domaće kalcijum hlorida industrije iz sramotna stvar. U maju i junu 2007. godine, korejski vlada na kineskom poduzeća na tender 45.000 tona projekata nabavke klorida topljenja snijega agent kalcija, tender ponuđena cijena od 150 američkih dolara po toni. Šest od najvećih kineskih proizvodnja kalcijum hlorida poduzeća u dogovoru sa Kina Kalcij klorid Industry Association, cijena je 125 američkih dolara po toni, ali na kraju je kineska kompanija u privatnom do 100 američkih dolara po toni CIF cijene i Južna Koreja potpisale Ugovor, direktna rezultat gubitka desetina miliona juana. Razumljivo je da zbog Južna Koreja može proizvesti topljenja snijega oko proizvoda i cijena u zemlji je pogodan samo za Kinu, tako da korejski biznismeni može kupiti samo proizvode od kineskih proizvođača. Kako bi se izbjeglo začaranog konkurencija, neke domaće proizvodnje poduzeća formira kalcijev klorid Industry Association da koordiniraju svoje cijene, su razgovarali o ovom je održao više od 10 sastanaka, posebno na južnokorejski strani ponude, postigli tona sporazum $ 125 jedan. Ali rezultat, sve ovo je bio kineski poduzeća neočekivano nisku cijenu uništen.
Šta je cijena od 100 $ po toni znači? Kalcij klorid industrije predsjednik udruženja Kine Li Muchen je rekao da je to nevjerojatno niskoj cijeni. Prema stvarnoj proizvodnji kalcijum hlorida poduzeća u Kini, kalcij klorid domaćih cijena po toni bi trebao biti oko 130 američkih dolara što je oko 1.000 juana, plus cijena sirovina, cijene energije uglja, uz prilagođavanje RMB kurs od faktora , cijena od 100 $ to lijepo stvar je cijene koštanja, u stvari, vjerovatno će biti cijenu gubitka. Ova cijena nije samo ozbiljan odstupanje od trenutne domaćem i međunarodnom tržištu cijene, potpuno slomiti psihološki dnu kineskih proizvođača, ali i potpuno uništio originalni sistem cijenu. Ako je cijena u skladu sa ovim, za uklanjanje troškova prometa i druge aspekte kineskog proizvođača zapravo dobiti cijenu od manje od 76 američkih dolara po toni, što je jednako više od 600 juana juana, što znači da je kineski poduzeća po gubitak toni od 300 juana, ukupan broj na gubitak deset miliona juana


Shanghai LiangRen kemijskih co., LTD. Nalazi se u Jiading District of Shanghai, jedan je od vodećih domaćih galvanizaciju kemijske sirove proizvođača i distributera materijala, profesionalna produkcija:   hromat soli ,   bakra , nikla ,   kobalt soli   i   drugih soli   proizvode. proizvodi kompanije su izvozi u Australiji, Njemačkoj, Koreji, Japanu, Tajland, Velika Britanija, Tajvan, Indonezija, Malezija i drugim zemljama i regijama, sa klijentima da uspostavi dugoročne, stabilne odnose saradnje.

U 2013. godini kompanija prošao ISO9001; 2008 sustava kvalitete, kontrola kvaliteta proizvoda standard.While ojačati izgradnja hardver, softver sistemsko upravljanje, da razvoj kompanije na novu razinu.

Nove mogućnosti, novi izazovi, mi smo spremni da raste zajedno s vama!

više Anorganski   Salt informacije o proizvodu: http://www.inorganic-salts.com/