Šangaj Liangren kemijski co

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, jezgra kemijske industrije dobavljača!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Kineska 2017 toplinske uvoz Surge oko 30 miliona, Mt tijekom 2016. Noble
- Apr 22, 2017 -

Ukupnog uvoza termalni uglja u Kini u 2017. Očekuje se da će porasti za oko 30 miliona mt preko te u 2016. godini, na leđima povećanje proizvodnje električne energije, u skladu sa Noble Group.
"Temelji na tržištu uglja promijenjen prošle godine", rekao je na Coaltrans konferenciji u Šangaju u ponedjeljak Rodrigo Echeverri, šef energetsku analizu uglja Noble Grupe.
On je rekao da je došlo do potražnje šok u termalnoj tržištu ugljena bez odgovora ponude, što je pomoglo podržavaju cijene. Uvoz termalni uglja u Kini u prvom kvartalu 2017. godine bio je oko 12 miliona mt više od uvoza Q1 2016, rekao je Echeverri.
On je istakao da je kineska termalne električne energije u Q1 2017 porasla 7% u odnosu na Q1 2016-a, dok je proizvodnja uglja porasla je samo oko 4%.
"Uvoz ugljena je vrlo važno za proizvođače energije i proizvođača cementa u južnoj Kini i oni nemaju plafon na uvoz", rekao je Hu Bo, zamjenik generalnog direktora u Pekingu Datang Goriva Co. pomorske tržište će vidjeti više niske -calorific vrijednosti uglja koji se preselio, koji se očekuje da će porasti na 1,1 milijarde mt do 2030. godine, u skladu sa Cameron Čvrst, šef međunarodnog marketinga na Adaro Indonezija. UGLJENA Zelena revolucija
Većina učesnika na tržištu na Coaltrans konferencije bili su mišljenja da je sektor uglja nije bio zalazak sunca industrije.
"Moramo razvoj efikasnije koriste ugalj i smanjenje emisije. Ovo će biti zelene revolucije za ugalj", rekao je Mao Zhongsheng, predsjednik kineske Shenhua Energy Co., dodajući da će fosilna goriva i dalje igraju važnu ulogu u energetski miks. "[The] azijsko-pacifičkom području ima najveći prostor za rast potrošnje energije", rekao je on, uz napomenu da se također izmislili dodatne upotreba uglja, sa ukapljivanje je jedna od njih.Shanghai LiangRen kemijskih co., LTD. Nalazi se u Jiading District of Shanghai, jedan je od vodećih domaćih galvanizaciju kemijskih sirovina proizvođača i distributera, profesionalna produkcija: hromat soli , bakra , nikla , kobalta soli i drugih soli proizvoda. proizvodi kompanije je izvezena u Australiji, Njemačkoj, Koreji, Japanu, Tajlandu, Velika Britanija, Tajvan, Indonezija, Malezija i drugim zemljama i regijama, s kupcima da se uspostavi dugoročne, stabilne odnose suradnje.

U 2013. godini kompanija prošao ISO9001; 2008 sustava kvalitete, kontrola kvaliteta proizvoda standard.While ojačati izgradnja hardver, softver sistemsko upravljanje, čine razvoj kompanije na novu razinu.

Nove mogućnosti, novi izazovi, mi smo spremni da raste zajedno s vama!

Više Anorganske soli informacije o proizvodu: http://www.inorganic-salts.com/