Šangaj Liangren kemijski co

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, jezgra kemijske industrije dobavljača!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Evropska butadien Cijene padaju na Bearish Sentiment, Aziji Drop
- Apr 22, 2017 -

Evropska butadien spot cijene pale utorak na medvjedast sentiment i nedavno uranjanjem u vrijednosti u Aziji.

Cijene zatvorena u ponedjeljak u $ 1.578 / mt FOB Rotterdam, što je pad od 17% od početka mjeseca. A trgovina je čuo na Eur1,475 / mt ($ 1.578) CIF ARA petak.

Iako Evropska domaće ponude bila je relativno čvrsto tokom aprila zbog tekuće sezone održavanje kreker, vodopada u Aziji i SAD-u su pogođeni raspoloženja u Europi, izvori kažu da je prošle sedmice.

Od postizanje 2017. vrhunac $ 3,070 / mt 3 februara marker CFR Kina izgubio 58%, prema S & P Global Platts podataka. Azijski butadien je procijenjen na $ 1.300 / mt srijedu.

Američkom tržištu dostigla 2017. vrhunac 132,5 centi / lb ($ 2.920 / mt) February 24. i od tada je izgubio 39,6%, prema podacima Platts, procjenjuje se na 80 centi / lb.

SAD butadien snabdijevanje je bio faktor u cijeni jesen, a to je slična tema u Europi, gdje se očekuje snabdijevanje butadien za poboljšanje nakon prestanka kreker preokreta sezone.

Poboljšanje napajanja slijedi Ineos ponovno pokretanje svoje butadien biljaka u Kelnu, prošle sedmice, nakon što prolazi kroz planiranog održavanja, izvor blizak kompaniji ranije rekao.Shanghai LiangRen kemijskih co., LTD. Nalazi se u Jiading District of Shanghai, jedan je od vodećih domaćih galvanizaciju kemijskih sirovina proizvođača i distributera, profesionalna produkcija: hromat soli , bakra , nikla , kobalta soli i drugih soli proizvoda. proizvodi kompanije je izvezena u Australiji, Njemačkoj, Koreji, Japanu, Tajlandu, Velika Britanija, Tajvan, Indonezija, Malezija i drugim zemljama i regijama, s kupcima da se uspostavi dugoročne, stabilne odnose suradnje.

U 2013. godini kompanija prošao ISO9001; 2008 sustava kvalitete, kontrola kvaliteta proizvoda standard.While ojačati izgradnja hardver, softver sistemsko upravljanje, čine razvoj kompanije na novu razinu.

Nove mogućnosti, novi izazovi, mi smo spremni da raste zajedno s vama!

Više Anorganske soli informacije o proizvodu: http://www.inorganic-salts.com/