Šangaj Liangren kemijski co

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, jezgra kemijske industrije dobavljača!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Industrija gnojiva prema tržišta-orijentirana
- Oct 28, 2016 -

Od 1994, Kina je održao za dio proizvodnje i cirkulacije domaća i Uvozna gnojiva Sorti i povratak su izuzeti ili ubiranje PDV-a, u osiguranju opskrbe kemijskih gnojiva i igrati pozitivnu ulogu u podržavanju poljoprivredne proizvodnje.

Ali sa promjenom opskrbe situacije u zemlji i inozemstvu, nedostaci ove politike sve više: n i p raste s jedne strane višak kapaciteta tržištu prenapajati na tržištu i izvozna tržišta i dalje je slab, preduzeća radni stopa je nisko stanje većina poduzeća koja posluju u gubitku, domaće gnojivo pretlak, hitna potreba za olakšanje.

S druge strane, seljaci i #39; Dugoročna prekomjerno korištenje gnojiva, Kakvoća tla i uništavanje ekološkog okruženja, u tom smislu, nacionalna Potrošnja kemijskog gnojiva 2020 godine postići cilj rasta.

Gnojivo kompleks PDV-a, za gnojivo proizvodnje poduzeća, je Nesumnjivo veliku promjenu. Yu Meihua je rekao da u dušik, fosfor, kalij, gnojiva, kao dušik i fosfatnih gnojiva enterpriseand #39; s obveznicima mogu se uzeti u obzir cijene ugljena, struje, sumpor, amonijak, fosfor ruda i drugih sirovina iznose PDV-a nabave plaća se od troškova kada se okrenuo, koristi kao pretporeza. Provodi andquot; kamp promijenio byandquot; troškovi prijevoza, troškovi skladištenja, cijena Kupljen pokretne imovine i opreme sadržane u na porez na dohodak, kao i nekretnine je za početak andquot; radi promjena increaseandquot; nakon uspostave biljka, možete kupiti odbitak, pa malo učinka na dušik i fosfatnih gnojiva industrije, prosječni trošak povećala za 40 ~ 50 Juana po Toni.

Resursa tipa k, velik utjecaj na porez, očekivati ustajanje trošak tvornica 150 ~ 200 Juana po Toni, zbog Chinaand #39; s zavisnost potaša Uvozi viši, pa nakon PDV na uvezene potaša nego domaći potaša gnojiva.