Šangaj Liangren kemijski co

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, jezgra kemijske industrije dobavljača!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Anorganske soli tržište 2016: Tvrtka profili, tržišne segmente, krajolik, potražnje i prognoza – 2027
- Nov 12, 2016 -

Anorganske soli je vrlo popularan tvari koja se koristi u različitim Industrijama kao što su industrija gnojiva, poljoprivreda i agrokemijskih industrije i među ostalima. U posljednjih posljednjih godina, zbog rastuće populacije i neprekidno rastu agrokemikalija i poljoprivredu industrija je ispunila očekivanja od ukupnog rasta tržišta anorganskih soli. Magnezij oksid i gume su glavni elementi anorganskih soli. Rast industrije gume i sve veću potražnju za magnezij oksid ima pogon na rast tržišta za globalnoanorganske soli market. soli raširen upotrebe kalcij soli, nitrata, amonijevog fosfata, cink i drugi za poboljšanje tla hranjivih tvari su poznati kao primarni faktori koji su pogon rasta globalne anorganskih soli na tržištu. U farmaceutskoj industriji, anorganska Sol se koristi kao važna aplikacija kao antacid. U građevinarstvu, njime se u cementa epsom soli koja se vrlo široko koristi u vrtu, domaćinstvo običaj, poljoprivredi i nekim drugim mjestima. Ovi faktori predviđa Ukupan rast tržišta globalno anorganskih soli.

Tržišnih segmenata

U svrhu ova studija MRFR je segmentirana globalnomanorganske soli tržištetemelju aplikacije i tipove.

Na osnovu aplikacije, na tržištu je segmentirana u industrije hrane i pića, poljoprivreda industrija, farmaceutska industrija i ostali (kemijski i građevinske industrije)

Na temelju vrste tržište segmentira u kalcij soli, amonijeve soli, kalijeve soli, natrijeva Sol i drugi.

Kušajte podatke i tržište tržište predstavljena kroz više od 40 tržišta podatkovne tablice i brojke širiti u 139 stranica izvještaja. Iskoristiti in-dubina pregled sadržaja TOC andamp; tržište sinopsis na "globalno Anorganske soli istraživanje tržišta izvješće – prognoza do 2027"

Regionalna analizaAnorganske soli tržište

GlobalInorganic soli tržište je činila je $XX milijardi 2015 godine i procjenjuje se do $XX milijarde u 2027 s izračunatom CAGR od XX % predviđene periodu

Izvještaji također uključuje obuhvaća kratku analizu geografske regije:

Amerike,Sjeverna Amerika,NAS,KanadaLatinska AmerikaEurope,Zapadna Europa,NjemačkaFrancuskaItalijaŠpanjolskaOstatak zapadne Europe,Istočne Europe,Azija-Pacifik,Aziji,Kina,IndijaJapanJužna Koreja,Ostatak Azije,Pacifika,Srednja Eastandamp; Africa。

O istraživanje tržišta budućnosti:

U istraživanju tržišta budućnosti (MRFR), omogućujemo gosti rasplesti kompleksnost različitih industrija kroz naše kuhani izvještaj istraživanja (Kapitalnim), polu-kuhani istraživanja izvješća (HCRR), Sirovi Research Reports (3R), neprekinutim istraživanja (CFR) i istraživanje tržišta andamp; Savjetodavne usluge.

MRFR tim su Vrhovni cilj osigurati optimalnu kvalitetu istraživanja tržišta i obavještajne službe za naše klijente. Naše istraživanje tržišta studije koje proizvode, usluge, tehnologije, aplikacije, krajnjim korisnicima i tržištu igrača za globalne, regionalne i zemlji razini tržišne segmente, omogućiti našim klijentima da više vidjeti, znati više, i učiniti više, što pomoć njihovih najvažnijih pitanja.

Kako bi ostati ažurirani sa tehnologija i rad procesa u industriji, MRFR često planira andamp; provodi sastati sa stručnjacima iz industrije i industrijske posjeta svojim članovima istraživanje analitičara.
Šangaj LiangRen chemical co, LTD Nalazi se u jiading okrugu u Šangaju, je jedan od vodećih domaćih galvansko kemijskih sirovina proizvođača i distributera, profesionalne proizvodnje: kromata soli, Bakar, nikal, kobalt soli i druge soli proizvode.

Budući da je tvrtka od svog osnutka, napravimo tehnički temelj, zaposlio u zgodan plaće oraničnih kultura talenta, ojačati za istraživanje i razvoj novih proizvoda. Visoka ulaganja predstaviti napredne proizvodne opreme, bi poboljšanje na zanat, strogo kontrolirati kvaliteta proizvoda iz sirovina u knjižnicu do gotovog proizvoda koji putuje u inozemstvo, ući u trag pratiti seriju proizvoda.

2013 tvrtka prošao ISO9001; 2008 sustav kvalitete, standarda kontrole kvalitete proizvoda. Vrijeme ojačati hardver gradnje, sustavno upravljanje softverom, provjerite razvoj društva na novu razinu.

Kompanija uvesti laboratorij atomska apsorpcijska analizator, čini seriju probno izvješće izdaje više točnost. Inspekciju proizvoda i Karantena biro, Shanghai kemijske industrije istraživačkog Instituta u Šangaju redovito, SGS i druge mjerodavne organizacije test. Stabilan i pouzdan proizvod kvalitete, dobio novi i stari gosti dosljedan Potvrdno.

Nakon višegodišnjeg razvoja tržišta, sakupite #39; s proizvodima su izvezeni u Australija, Njemačka, Koreje, Japana, Tajland, Sjedinjene američke države, Tajvan, Indonezija, Malezija i drugim zemljama i regijama, s klijentima uspostaviti dugoročne, stabilne odnose suradnje.

Nove mogućnosti, nove izazove, voljni rasti zajedno s vama smo!

VišeAnorganske soliinformacije o proizvodu:http://www.inorganic-salts.com/inorganic-Salt