Šangaj Liangren kemijski co

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, jezgra kemijske industrije dobavljača!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Nikal sulfat tržišne potražnje uvjete
- Oct 28, 2016 -

Galvanizaciju, electroless oplata nikal sulfat se uglavnom koristi u industrijske i baterija industrije, kao i katalizatori za organske sinteze i proizvodnja kaljenog uljanom bojom, stvaranje soli ostalih nikla materijala, metalne Bojanje, PDV pigment mordants, itd. Galvanizaciju i electroless oplata i punjive baterije najveći iznos.

Galvansko industrije raste

Galvansko industrija je važan sektor, prema gruba procjena, nacionalne postojeći oplata biljka ima više od 15.000, više od 500.000 radnika, postojeće više od više od 5000 Proizvodnih linija i 2,5 300 milijuna m2 površine proizvodnje galvansko, galvansko industrije godišnje izlazne vrijednosti više od 10 milijardi Juana, skoro deset godina, s razvojem Chinaand #39; s Prerađivačka industrija , galvansko industrije razvija brzo u Kini.

S razvojem kineske elektronika električne i automobilske industrije u posljednjih nekoliko godina, i daljnji razvoj galvansko industrije u Kini, razvijene zemlje Europe i Azije, i postupno pomak u Kinu galvanizaciju preduzeća, galvanizaciju poduzeća u Kini također aktivno provodi tehnoloških inovacija, poboljšanje galvansko tehnologija, galvansko industrije razvoj će krenuti proširiti korištenje nikal sulfat.