Šangaj Liangren kemijski co

Kvalitetne proizvode, profesionalnu uslugu, jezgra kemijske industrije dobavljača!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Postoje načini proizvodnje osnovnog hrom sulfata
- May 25, 2017 -

Osnovne metode proizvodnje hrom sulfata su uglavnom organska redukcija i metoda redukcije sumpor-dioksida. Metoda redukcije organske kiseline Matična tečnost natrijum dihromata je mešana i zakišeljena rastvorom natrijum bisulfata (40 do 42 ° Bé) ili sumporne kiseline u olovnom ili staklenom reakcionom mešaču, a saharoza / glukoza reduktant je polako dodavan uz mešanje, pa Da smanjenje heksavalentnog hroma, kraj reakcije da se rastvor ohladi, doprinosi potpunoj reakciji.

Reakcija je sirupna viskozna tečnost, a koncentracija rastvora je podešena na 40 do 42 ° Bé. Smeša se zatim ohladi prirodnim hlađenjem i zatim ohladi na ispod 10 ° C u kalupu za hlađenje da bi se proizveo dio natrijum sulfata kao kristala. Izrađeni su od tečnih osnovnih proizvoda hrom sulfata, a zatim su koncentrirani, suvi, napravljeni od čvrstih osnovnih proizvoda hrom sulfata.

Treba da se skladišti u hladnom, ventiliranom, suvom skladištu. Ambalažni kontejneri zaptivni, vlaga. Alkalni sulfat se ne može mešati sa jestivim predmetima, organskom materijom, zapaljivim materijalima, kiselinama. Transport za sprečavanje izlaganja kiše i sunca. Treba voditi računa o tome kada se rukovodite kako biste sprečili oštećenje pakovanja.

Osnovni hrom sulfat Priroda: industrijski proizvodi za baznu smešu hrom sulfata i natrijum sulfata, opća formula Cr (OH) m (SO4) n · 2xH2O. Za amorfni tamnozeleni prah ili ljuspice, čestice imaju mikroskopsko staklasto stanje. Rastvorljiv u vodi, nerastvoran u alkoholu. Jaka higroskopnost. Otrovna!

Pakovanje Skladištenje i transport čvrstih proizvoda sa polietilenskim plastičnim kesama obloženim s vrećicama od polipropilena, neto težine 25kg, 50kg. Tečni proizvodi se transportuju u tankerima. Pakovanje treba da bude očigledan znak "droge". Je neorganski lek, opasan regulator broj: 83028. Treba ga skladištiti u hladnom, ventiliranom, suvom skladištu. Ambalažni kontejneri zaptivni, vlaga. Nemojte mešati sa jestivim predmetima, organskom materijom, zapaljivim materijalima i kiselinama. Transport za sprečavanje izlaganja kiše i sunca. Treba voditi računa o tome kada se rukovodite kako biste sprečili oštećenje pakovanja.

Fizička i hemijska svojstva industrijskih proizvoda za baznu smešu hromovog sulfata i natrijum sulfata, opća formula Cr (OH) m (SO4) n · 2xH2O. Za amorfni tamnozeleni prah ili ljuspice, čestice imaju mikroskopsko staklasto stanje. Rastvorljiv u vodi, nerastvoran u alkoholu. Jaka higroskopnost. Otrovna!

Standard kvaliteta Standard hemijske industrije HG / T 2678-95

Molekularna težina 165.06